Miljarden Gamers Zorgen Voor Mega Miljarden Dollars Omzet

Fortnite, veruit het meest populaire game van dit moment, telt maandelijks 78 miljoen spelers. Wereldwijd zijn er in 2018 2,2 miljard gamers en volgens kenners groeit dit aantal binnen 3 jaar naar 2,7 miljard. De totale wereldwijde gaming industrie omvat een omzet van 137,9 miljard dollar. In 2021 zullen er naar verwachting 180 miljard dollars per jaar door de gaming industrie rollen. Dat is ruim het dubbele van wat er in de filmindustrie omgezet wordt, inclusief video releases!

Dat de gaming markt booming is en blijft boomen is duidelijk. En daar duikt start-up Gaimin vol vertrouwen in, met een nieuw concept waar gamers van kunnen profiteren.

Optimaal Gebruik Maken van Gaming Computer

Er zijn wereldwijd een dikke 2 miljard mensen die dagelijks gamen en maakt dat de gaming industrie groter is dan heel Hollywood, Bollywood, Netflix, en noem maar, op bij elkaar.

Is Gamingwood next?

Met ruim 2 miljard gamers verspreid over de wereld zijn er minimaal net zoveel devices waarop ge-gamed kan worden. 600 Miljoen hiervan zijn echte gaming computers met een grafische chip, ook wel GPU genoemd (Graphics Processing Unit). Dat is een programeerbare processor die beelden kan weergeven. Zonder de GPU is gamen onmogelijk. Een onmisbaar dingetje dus.

Dat aantal van 600 miljoen zal naar verwachting blijven groeien. Reden is dat veel mensen die nu nog geen echte gaming computer met een GPU hebben er wel graag één willen bezitten. Een GPU gaming computer is als het ware de heilige graal voor een gamer. Net als vorig jaar zal de kerstman (en Sinterklaas) het met de feestdagen weer zwaar krijgen met het door de schoorsteen proppen van al die GPU gaming computers die op miljoenen verlanglijstjes staan!  (better be good).

Bijna voor niks tot gratis ongelimiteerd gamen!

Het grootste deel van de dag staat de GPU stil, doet niks; de gamer is dan bijvoorbeeld aan het werk, op school, of slaapt. Zonde van al die waardevolle GPU, zo vinden de oprichters van Gaimin, en bedachten een manier waarmee gamers hun GPU kunnen gebruiken om voor veel minder geld, tot zelfs gratis, te kunnen gamen!

En dat is juist wat een gamer wil, en niets anders; GAMEN. Hoe leuk is het dan als je dit bijna voor niks kan doen of zelfs gratis?

Geen Credit Card of Pinpas Meer Nodig

Het zijn niet de games die het Gamen voor een gemiddelde gamer een prijzige hobby maken. Het zijn de zogeheten in-game aankopen zoals ‘skinware’, die gamen een bijna magische dimensie geven, en daar gaan per jaar wereldwijd  al die miljarden euro’s in om.

Precies daar, op dat punt, komt Gaimin met een oplossing voor gamers die ongestoord en ongelimiteerd willen gamen en daarbij in staat willen zijn om skinware te kopen, of te kunnen upgraden naar een volgend level, om maar enkele van de vele mogelijkheden te noemen.

Nu moet je als gamer nog elke keer je bankpas of credit card gebruiken voor een upgrade of een in-game aankoop. Met Gaimin heb je geen bankpas of credit card meer nodig. Sterker nog, dankzij Gaimin kan je met je gaming computer eindelijk geld gaan spáren.

Gaimin CEO Martin Speight presenteert het Gaimin Platform

Meedoen Met 1 Muisklik

De oprichters van Gaimin hebben een unieke software ontwikkeld die je met 1 klik op je gaming computer kan downloaden. Op het moment dat je stopt met gamen wordt deze Gaimin software geacitiveerd.

Zo Eenvoudig Werkt Het

Er wordt een (beveiligde) verbinding gemaakt met het Gaimin platform die de GPU van jouw gaming computer toevoegt aan een hele serie andere GPU’s van over de wereld. Met elkaar gaan al deze GPU’s aan het werk met een of meerdere Proof of Work (PoW) blockchains. Dat kan het zeer bekende Ethereum zijn, of een van de andere ‘low hanging fruit’ coins zoals, Litecoin. De user hoeft alleen op “start mining knop“ te drukken en alles gaat vanzelf .

Het GPU collectief van Gaimin vormt met elkaar een ‘miningpool. In beginsel zal deze miningpool onderdeel zijn van een nog grotere bestaande miningpool in Amerika, maar het vooruitzicht is dat Gaimin al snel een zelfstandige of zelfs meerdere miningpool(s) zal hebben.

Meedelen in de Mining Opbrengsten

Miningpools werken 24 uur per dag. Zij zijn de hele dag aan het rekenen. Dat doen ze razendsnel en in enorm grote aantallen tegelijk. Elke gevalideerde blockchain calculatie wordt beloond met een coin of een deel van een coin.

Je snapt wel dat er zo heel veel coins ‘gemined’ kunnen worden door de miningpool. De Gaimin miningpool verdient op deze manier geld. Dit met minen verdiende geld wordt in de vorm van Gaimin coins (GMRX) verdeeld over alle gamers die de software van Gaimin hebben gedownload op hun gaming computer. Je kunt dat zien als beloning.

Gamers worden door Gaimin beloond voor het downloaden van hun slimme software.

Je eigen wallet met GMRX coins

Als gamer zie je elke dag wat je hebt verdiend met de Gaimin software op je computer. Je ziet exact hoeveel GMRX tokens er in je wallet zitten. Tot het moment dat je besluit een in-game aankoop te doen laat je de GMRX tokens lekker in je wallet zitten. Je spaart elke dag, zonder er verder iets voor te hoeven doen.

Van Idee Naar Soepel Werkend Platform

De ontwikkeling van de Gaimin software bevind zich op dit moment in de Alpha fase en het minen verloopt nu al zeer efficiënt. Het is zelfs zo dat de Gaimin software in de initiële testen betere resultaten boekt dan enig ander vergelijkbare software.

In de komende weken gaat Gaimin een level hoger spelen en wordt de Beta versie gelanceerd.

De oprichters van Gaimin zijn zojuist terug gekeerd van een werkbezoek aan het 8 man sterke, en groeiende, developers team in Ukraine – iedereen die een beetje bekend is in de blockchain space weet dat daar de echte top-developers zitten-.

Martin Speight, de CEO van Gaimin geeft aan zeer tevreden te zijn met de stappen die het enthousiaste en toegewijde team gemaakt heeft de laatste maanden en durft met trots te melden dat aan het eind van het eerste kwartaal van 2019 het prototype, de MVP, gereed zal zijn. Keurig binnen de gestelde tijdvakken van de Gaimin Roadmap.

Dat het Gaimin kindje snelaan volwassen aan het worden is, is wel duidelijk. Van een prachtig idee, dat op een zonnig terras in de Spaanse zon werd geboren, tot nu een heus platform dat gereed is voor het publiek om te testen. De documenten waarin technische details worden gedeeld zullen binnenkort een update krijgen, geheel in lijn met de progressie,die het developers team maakt.

2000 Gamers Zeggen:“JA”

Allemaal leuk en aardig, maar hoe denken de oprichters van Gaimin al die miljoenen fanatieke oer-gamers te kunnen bereiken? En hoe kan het dat de founders van Gaimin zo vol zelfvertrouwen zitten?

Speight kan hier kort en duidelijk over zijn: “ Eind oktober waren we te gast in Madrid tijdens de gamingweek. Zo’n 2000 gamers gaven gedurende dit meerdaags gaming evenement aan dat zij onze Gaimin software graag willen uitproberen. Voor ons was dit een massale bevestiging op onze eigen visie en sluit het aan op de vele confirmaties die we het afgelopen jaar al hebben mogen ontvangen, uit de gaming wereld, én daarbuiten!”

Op marketing gebied gaat Gaimin ook flink uitpakken. Zo wordt onder meer Twitch (twitch.tv – populair bij gamers) ingezet.

We kunnen vaststellen dat het Gaimin team niet stil zit. In slechts negen maanden tijd is al veel bereikt; het team is de hele wereld over gereisd om er 100{39539cad3cfa27890374299e60886b87b52ed5844acde2ee1e552719539aaa3c} zeker van te zijn dat hun concept origineel en valide is. Blockchain adviseurs, AI-experts en top-marketing goeroe’s hebben Gaimin binnenste buiten gekeerd en ter conclusie hun unanieme go-ahead gegeven.

Zug, Zwitserland

Gaimin is juridisch en fysiek in Manchester gevestigd, maar vóór het eind van dit jaar zal Zug in Zwitserland de officiële plek geworden zijn. Van hieruit wordt de structurele fundering voor de regulatie én de juridische afdeling mbt gebruikers aquisitie en het Token Generation Event (TGE) uitgewerkt.

Tegelijkertijd is het Gaimin team bezig om in het zonnige Alicante de afdeling ‘operations’ op te tuigen. Vanuit deze plek wordt creatief en actief aan ‘gamification’ en ‘functioneel minen’ gewerkt. Alicante zal dan tevens als hoofdkantoor van Gaimin gaan dienen.

Wanneer Kunnen We Gaimin Gaan Gebruiken?

Het ligt in de planning dat de software vanaf de zomer van 2019 voor alle gamers wereldwijd beschikbaar zal zijn.

Gaimin heeft het platform echter nu al gereed om te testen. Dus als je mee wil doen kan je aanmelden als Alpha tester.

Er zijn uiteindelijk maximaal 5 miljard GMRX tokens in omloop. Dat zijn gemiddeld 5 tokens per gamer. Maar zo exact zal die verdeling vanzelfsprekend niet gaan uitpakken. Het Gaimin team zelf heeft namelijk 20{39539cad3cfa27890374299e60886b87b52ed5844acde2ee1e552719539aaa3c} van deze 5 miljard tokens. En daarnaast beginnen professionele investeerders Gaimin langzaam aan te ontdekken.

Maar gewone stervelingen kunnen nu óók al GMRX tokens kopen. Als je nu GMRX tokens aanschaft krijg je er meer dan wanneer je wacht tot volgend jaar. Op dit moment zelfs 40{39539cad3cfa27890374299e60886b87b52ed5844acde2ee1e552719539aaa3c} meer. Dus, als je bijvoorbeeld voor 1000 euro GMRX tokens wil hebben ontvang je GMRX tokens die bij elkaar 1400 euro waard zijn. Wil je meer dan 10.000 euro investeren? Dan ligt er een zeer aantrekkelijk extra voordeel/kado op je te wachten, maar wees er wel snel bij.

De GMRX tokens worden vanaf volgend jaar ook verhandelbaar op zogeheten crypto-exchanges. Dat is goed om te weten gezien de potentie van Gaimin én de marketing strategie die op de achtergrond in voorbereiding is.

Ik zou zeggen, doe hier je voordeel mee!

Cheers,

Arjan Eikelenboom

Leave a Reply