Overzicht

Veelgestelde vragen

Wat is Xwise?

Wij geven een persoonlijke één op één begeleiding in de nieuwe dynamische “crypto-wereld”. Ons doel is om de klanten te helpen met het bereiken van hun doelstellingen, en de kansen in deze snelontwikkelende markt te laten zien.

Hoe plan ik een afspraak in?

Elke klant kan beginnen met een gratis introgesprek van 10 minuten. Hierna krijg je een beter beeld van wat wij voor jou kunnen betekenen. Een vervolgafspraak kan hier worden ingepland.

Kan ik een afspraak cancellen?

Om een afspraak te cancellen, stuur een mail naar alon@xwise.nl met jouw bestellingsnummer en gewenste nieuwe afspraak. Helaas is het niet mogelijk om een refund te krijgen.

Wat is het voordeel van Xwise?

Er heerst veel onduidelijkheid in de nieuwe cryptowereld. Meeste beslissingen worden emotioneel en vooral snel genomen, zonder een goed onderzoek te hebben gedaan. Bij Xwise is dit anders. Wij hebben ons huiswerk gedaan, en willen dit met je delen.

Een aantal voordelen van Xwise:

  1. Ontdek de cryptotools om het maximale uit jouw investeringen te halen.
  2. Wees altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  3. Leer van crypto experts die dit fulltime doen, en niet als bijbaan.
  4. Creëer een gezonde investeringsdiversiteit in je cryptoportefeuille.

Kan ik langskomen op kantoor voor een afspraak?

Natuurlijk.

Als je liever op kantoor wilt langskomen, ben je zeker welkom. Wij zitten in het Atrium in Amsterdam.

Normaliter is de afspraak telefonisch.

Geven jullie advies?

Nee.

Wij mogen geen advies geven, en dit is ook niet onze bedoeling. Wij willen de klanten puur informeren van de verschillende mogelijkheden en kansen in de cryptomarkt. De beslissing blijft bij jou.

Kan ik crypto's kopen bij Xwise?

Nee.

Wij kunnen wel helpen met het kopen van crypto’s bij een exchange of via andere sites, maar wij verkopen zelf geen crypto’s op onze site.